HomeDespre noiFilosofie

Misiunea noastra

"Firma DALECTROM ofera clientilor cele mai avansate sisteme pentru detectarea si separarea metalelor pentru imbunatatirea calitatii produselor, protectia masinilor si echipamentelor, optimizarea procesului de productie si minimizarea costurilor."

Calitate fara impuritati metalice

"Calitate fara impuritati metalice" este deviza firmei DALECTROM - ca si in alte domenii si in domeniul industrial calitatea produselor si serviciilor este foarte importanta pentru a raspunde cerintelor clientilor si a normelor din domeniul industrial. Normele ISO, cu precadere ISO 9001, sunt garantia unui standard inalt de calitate a produselor si serviciilor. Calitatea produselor este una dintre prioritatile oricarei companii pentru a raspunde cerintelor clientilor, pietii sau a normelor impuse de legislatie. Firma noastra va ofera sisteme automatizate pentru control calitatii materiilor prime si produselor finite, fara impuritati metalice.


Normele UE si calitatea produselor

Normele Uniunii Europene (UE) joaca un rol important in determinarea calitatii produselor, si avand in vedere ca Romania este membra UE trebuie sa respecte ca si celelalte tari membre ale UE normele de calitate impuse de legislatia europeana. Unele dintre cele mai stringente norme sunt cele din industria alimentara si mediu.


(c) Copyright 2011 Dalectrom S.R.L. All rights reserved.


Versiune pentru printare

(C) 2012 Copyright DALECTROM SRL.