HomeDespre noi

Dalectrom - specialistul dvs. pentru detectie metale si sisteme magnetice!

DALECTROM va ofera produse si sisteme inovative pentru detectia si separarea metalelor cu aplicatii in toate procesele industriale. Prin solutiile oferite, firma DALECTROM vine in sprijinul clientilor pentru a asigura o calitate corespunzatoare produselor finite sau materiilor prime, fara contaminare cu metale. Tehnica utilizata pentru detectia si separarea metalelor este de ultima ora. Va oferim solutii diverse in functie de aplicatie si buget, pornind de la solutii simple - magneti si sisteme mecanice de separare - si pana la sisteme complexe utilizand senzori si sisteme computerizate de detectie si sortare materiale.


Pentru detalii produse faceti click pe foto

Magneti Filtre magnetice Locatoare portabile Detectoare de metale


In cele mai multe procese industriale, din toate ramurile, impuritatile metalice constituie o problema pentru procesul in sine (distrugerea altor masini si utilaje: prese, mori, sisteme de taiere, maruntire, etc). Deasemenea va oferim produse capabile sa asigure o calitate a materialului sau produselor dvs. finite conform normelor si cerintelor pietii din Uniunea Europeana.

De ce DALECTROM?


Prin alegerea firmei DALECTROM alegeti un partener serios, pregatit oricand sa va ofere solutia de care aveti nevoie. Specialistii firmei noastre sunt experti in domeniul detectarii si separarii metalelor, avand o experienta vasta in acest domeniu. Va oferim solutii complete pentru detectia si separarea metalelor pentru orice tip de aplicatie.

Va oferim consultanta, atat inainte de cumpararea produsului (pre-sales), cat si dupa achiztionarea lui (post-sales) - cumparati un produs de la firma DALECTROM si beneficiati GRATUIT de sistemul DirectSupport, va oferim suport tehnic la orice ora !

Descoperti lumea fascinanta a detectiei si separarii metalelor prin DALECTROM!

Pentru detalii si comenzi, click pe foto


Serviciile si produsele oferite de firma noastra cuprind urmatoarele ramuri:

- locatoare portabile inteligente
- detectoare de metale
- magneti si sisteme magnetice
- filtre magnetice
- separatoare magnetice
- detectoare de metale cautare comori
- detectoare de metale securitate

Pentru mai multe detalii despre produsele firmei DALECTROM, apasa aici...


Doriti o oferta de pret? Accesati rubrica Formular oferta sau apasa aici. Daca aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare, apasa aici. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

(c) Copyright 2011 Dalectrom S.R.L. All rights reserved.


Versiune pentru printare

(C) 2012 Copyright DALECTROM SRL.