HomePiata de desfacereNorme

Normele de tip HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) si FDA (Food and Drug Administration) – sau GMP (Good Manufacturing Practice) – sunt norme obligatorii ce se aplica in domeniul alimentar pentru producerea, procesarea, transportul si determinarea calitatii alimentelor.
In ultimii ani, Federatia Internationala pentru alimente si medicamente (FDA – Food and Drug Administration) a introdus masuri majore pentru controlul productiei de alimente – astfel prin codurile CFR (Code of Federal Regulations) titlul 21, se impun anumite sectiuni regulatorii ce trebuiesc respectate la producerea alimentelor. In Uniunea Europeana, este obligatorie respectarea normelor cu privire la FDA si GMP. Pentru mai multe detalii accesati pagina de web www.FDA.org sau pentru sectiunile CFR 21 apasa aici.

Firma DALECTROM va ofera solutii si sisteme pentru controlul alimentelor conform normelor FDA si HACCP. Pentru detalii accesati rubrica Produse sau apasa aici...(c) Copyright 2011 Dalectrom S.R.L. All rights reserved.


Versiune pentru printare

(C) 2012 Copyright DALECTROM SRL.