HomeSuport tehnicDupa achizitionarea sistemului, firma noastra va ajuta la instalarea si caibrarea lui sau va ajuta la integrarea acestuia in instalatiile deja existente, in functie de dorinta clientului. Pentru anumite produse, cum ar fi detectoare de metale sau separatoarele de metale, instalarea impune respectarea cu strictete a instructiunilor de instalare.
Serviciul DirectSupport este u serviciu de consultanta si suport tehnic oferit la cumpararea unui produs de la firma DALECTROM - noi va oferim nu numai produse si sisteme de inalta calitate, dar si un suport tehnic pe masura. Prin DirectSupport puteti afla informatii utile la orice ora despre produsul achizitionat, precum si orice alta informatie referitor la asistenta tehnica, service, intretinere, configurare, spare parts, optimizare, modernizare, cursuri, exemple de aplicatii, etc.

Suport tehnic hot-line: trimiteti un email la adresa: info@dalectrom.com cu subiectul: "SUPORT TEHNIC". specificati va rugam tipul produsului, numarul facturii/data cumpararii, si problema dvs. Veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil !


Orice componenta aflata pe lista de componenente spare parts o puteti comanda on-line si veti afla direct timpul de livrare si costurile respective. Simplu si rapid! Studiile efectuate de firma noastra au aratat ca utilizarea serviciului DirectSupport conduce la o reducere cu 40% a costurilor de intretinere si modernizare a sistemelor aflate in functiune.
Prin DirectSupport aveti posibilitatea deasemenea sa accesati basa de date cuprinzand numeroase FAQ pentru a raspunde rapid intrebarilor dvs. - inclusiv sistem rapid de cautare.


HelpExpress - suport rapid si oricind la indemana

Suportul tehnic hotline presales este GRATUIT la achizitionarea oricarui produs de la firma noastra.
Doriti insa un suport tehnic extins, fara limite? Prin achizitionarea cartelei HelpExpress puteti beneficia chiar si de de 24 ore din 24 ore suport tehnic, atat on-line cat si telefonic. La orice ora puteti face comanda de orice componente mecanice sau electrice sau puteti cere suport tehnic privind depanarea, calibrarea sistemului, intretinere, etc. Serviciile oferite de firma noastra sunt de inalta calitate si va ajutam ca sistemul dvs. sa functioneze perfect fara probleme sau intreruperi!
Cartela HelpExpress se achitioneaza in functie de numarul de unitati (credite) dorite, adica numarul de ore care se efectueaza suportul tehnic. Indicati numarul de credite dorite si veti primi un cod unic de identificare care va fi introdus in sistem la contactarea dvs. telefonica. Dupa fiecare accesare a cartelei HelpExpress veti primi prin e-mail un desfasurator al creditelor ramase active. La epuizarea creditelor, puteti face o noua comanda prin e-mail sau telefonic.

HelpExpress - 20 unitati

HelpExpress - 10 unitati

HelpExpress - 5 unitati
Versiune pentru printare

(C) 2012 Copyright DALECTROM SRL.